Leen van thuis uit e-boeken bij de bib

Even ontspannen na een drukke dag met een fris drankje en een e-boek? Dat doe je via de bib!

e-boeken

Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel. In onze digitale boekenkast is er voor elk wat wils: fictie of non-fictie, spannend of romantisch, Vlaamse auteurs of internationale toppers.

Meld je eenvoudig aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op het e-boekenplatform cloudLibrary en leen gratis je favoriete e-boeken vanuit je luie zetel!

Zo werkt het:

1) Download de app via de Apple App Store of Google Play op je smartphone of tablet. Kies in het keuzemenu voor België – E-boeken Vlaanderen en Brussel – de Bib.

OF

Ga rechtstreeks naar het aanbod e-boeken van de Vlaamse en Brusselse bibliotheken via deze link

2) Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel (registreren), maak je keuze uit het aanbod en begin meteen te lezen.

3) Wil je e-boeken op je e-reader plaatsen? Maak dan gebruik van onze handleidingen om boeken te downloaden via Adobe Digital Editions op Windows of Mac.

Veel leesplezier!

Klik op onderstaande afbeelding en ontdek het aanbod!

Probeer het hier uit!