Kom met je kindje op ontdekking tijdens onze eerste Speelbabbel

Wil je er eens even tussenuit met je baby of peuter? Dan staat de Speelbabbel voor je klaar! Tijdens deze speelbabbel maak je kennis met de wondere wereld van de kinderboekjes.

speelbabbel

Opvoeden…het is niet altijd gemakkelijk! Je bent altijd druk in de weer en het is niet altijd even vanzelfsprekend om buitenshuis te komen en sociale contacten te onderhouden.

 Maar dan is er de Speelbabbel! Dit is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar en hun ouders, grootouders, oppas,… Terwijl de kinderen met elkaar spelen, kunnen hun ouders een praatje slaan en tips of ervaringen uitwisselen, ondertussen genietend van een tasje koffie of thee.

De Speelbabbel in Vosselaar gaat door in vrijetijdshuis De Moer. Tijdens onze Speelbabbels laten we de kindjes op een heel speelse manier kennismaken met peuterboekjes.

We gebruiken hiervoor het educatieve ‘pieterpeuterpad’, dat we dan koppelen aan korte voorleessessies. Op deze manier leren we ouders hoe ze kunnen voorlezen aan hun peutertjes en brengen we hen al op een heel laagdrempelige manier in aanraking met onze bibliotheek en onze werking.

Ben je benieuwd en spring je graag eens binnen? Wees zeker welkom op woensdag 20 oktober. Er is een vrije inloop tussen 9.30 en 11.30 uur. Deelname is gratis.