Belpop Bonanza Kempen

De muzikale geschiedenis van de Kempen is groot en bijzonder. Jan Delvaux dook in de Kempense muziekscene en dit resulteerde in een boek, een online artist talk, een quiz en een theatervoorstelling.

Nieuw boek te koop in bib

Van Bobbejaan tot Natalia, van Graspop tot Pennenzakkenrock, van de snoeiharde garagepunkband Equal Idiots uit Hoogstraten die de Nieuwe Lichting wint, tot de Koninklijke Fanfare de Kempenzonen uit Tielen die op het hoofdpodium van Pukkelpop staat. De Kempen is een muzikaal diverse regio.

Belpopkenners Jan Delvaux en Jimmy Dewit, alias dj Bobby Ewing, noteerden vele verhalen en anekdotes van muzikanten, producers, platenwinkels, concertorganisatoren, … en goten deze in een boek. Dit boek kost 23 euro en is te koop in onze bibliotheek.

Deze maand staan Jan Delvaux en dj Bobby Ewing met de theatershow ‘Belpop Bonanza Kempen’ op de podia van cc ‘t Getouw Mol (16 oktober) en cultuurhuis de Warande Turnhout (15 oktober). U krijgt er al hun verzamelde verhalen te horen, uiteraard doorspekt met beeldmateriaal en veel muziek.

Meer informatie vindt u hier