En dan vraag ik me af : doe ik het wel goed, het leven?

Eva Daeleman (auteur)
+1
En dan vraag ik me af : doe ik het wel goed, het leven?
×
En dan vraag ik me af : doe ik het wel goed, het leven? En dan vraag ik me af : doe ik het wel goed, het leven?

En dan vraag ik me af : doe ik het wel goed, het leven?

Zelfreflecties, levenslessen en inzichten van de Vlaamse coach en radiomaakster.
Onderwerp
Levenskunst
Extra onderwerp
Normen en waarden
Titel
En dan vraag ik me af : doe ik het wel goed, het leven?
Auteur
Eva Daeleman
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Horizon, 2021
218 p.
ISBN
9789464100327 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

De Belgische coach en radiomaakster Eva Daeleman wil zo authentiek mogelijk leven. Maar kan dat wel en hoe doe je dat? Zij onderzoekt dit en deelt hier haar ervaringen. Aan de hand van dagboekfragmenten neemt zij de lezer mee in haar levensverhaal. De fragmenten komen uit de periode tussen 1994 en 2020 en zijn niet chronologisch weergegeven. Elk fragment van 'toen' wordt gevolgd door reflecties uit het heden, het 'nu'. Op dertien blanco pagina's geeft zij haar eigen filosofische vragen of quotes weer. In de teksten zijn sommige regels vetgedrukt voor een belangrijke gedachte. Over relaties, familie, universele worstelingen in het leven, zwangerschap, ondernemerschap en de angst nadat zij ternauwernood een bomaanslag overleefde. De lezer leert Eva Daeleman kennen en komt en passant herkenbaarheid tegen. Eerder schreef Daeleman onder meer 'Omdat het kan' (2018)* en 'Woman up' (2019).

Over Eva Daeleman

CC BY 3.0 - Foto van/door Matthias Andriessen

Eva Daeleman (Haacht, 1 maart 1990) is een Belgische radio- en tv-presentatrice en een voormalig omroepster.

Levensloop

Daeleman volgde haar secundair onderwijs aan Don Bosco Haacht en het Koninklijk Atheneum van Keerbergen, en een audiovisuele hogere opleiding aan het Brusselse RITCS met afstudeerrichting Radio. Haar eerste radio-ervaring was een stage in haar opleiding bij FM Brussel. Ze was vervolgens radio-dj bij FM Brussel, XL Air en MNM. Van 4 januari 2010 tot medio 2012 was ze bij deze laatste zender sidekick van Peter Van de Veire in de De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Ze presenteert er ook programma's alleen, tijdens de zomer of als invaller. Sinds het najaar van 2012 presenteert ze een eigen programma in de voormiddag. Ze combineerde een tijdlang haar radiowerk met haar studies.

Sinds 29 juli 2011 was Daeleman omroepster op Eén, waar ze in de plaats kwam van Katja Retsin. In 2015 kwam hieraan een eind, toe…Lees verder op Wikipedia