Een vrouw staat voor de keuze tussen twee minnaars, de een charismatisch en lief, de ander mysterieus en spannend. Maar is dit echt wat ze zoekt?
Titel
Adempauze
Auteur
Anja Feliers
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, © 2022
267 p.
ISBN
9789464013528 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een erotisch verhaal over een vrouw die tien jaar na haar affaire met een mysterieuze man, Tyler, opnieuw met hem in contact komt. Tegelijkertijd is er ook de charismatische en gevoelige Alexander, die er altijd voor Louise was. Wanneer Tyler ontdekt dat er ook iets is tussen Louise en Alexander verdwijnt hij weer, en besluit Louise achter hem aan te gaan, op zoek naar antwoorden. Ondertussen verlegt ze haar seksuele grenzen, maar is dit echt wat ze zoekt? In meeslepende en zeer toegankelijke stijl geschreven. Anja Feliers (Bilzen, 1971) is een Belgische schrijver. Ze schreef meerdere boeken. Dit is het tweede deel* van de serie: 'Dirty Little Secrets'.

Over Anja Feliers

Anja Feliers (Bilzen, 31 augustus 1971) is met 80.000 verkochte exemplaren een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Feliers debuteerde in 2010 als thrillerauteur met het boek Verleid me. Het achtste deel in de reeks thrillers rond psychologe Kathleen Verlinden, Het perfecte meisje, werd in 2019 verkozen tot de Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2018. Daarnaast schrijft ze ook aan een reeks rond het medium Caro Westerhof. Het tweede deel in die reeks, Huid tegen huid, werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2020.

In het voorjaar van 2021 kwam Ademloos uit, het eerste deel in de Dirty Little Secrets-trilogie, waarin het verlangen van de vrouw centraal staat.

Levensloop

Feliers volgde een bacheloropleiding Nederlands te Hasselt. Haar debuutroman, Donkere kamers, ontstond toen ze een roman schreef over de ziekte en het overlijden van haar moeder, e…Lees verder op Wikipedia