Lezing 'Rust in het gezin' door Nele De Ganseman

Week van de opvoeding:

Nele De Ganseman geeft tijdens een online webinar op 31 mei tips om de drukte in je gezin te verzachten.

Als bezieler van Sprankelcoaching helpt Nele De Ganseman mensen de sprankel in hun leven terug te vinden. Als mama en orthopedagoge, verbonden aan de Odisee Hogeschool, weet ze ook als geen ander hoe een opvoedingsproces soms helemaal niet zo sprankelend verloopt. Driftbuien van je kind, inslaapproblemen of moeilijkheden om rustig samen te spelen of huiswerk te maken,…We hebben het allemaal al wel eens meegemaakt.

In haar boek ‘Rust: 25 manieren om de drukte in je gezin te verzachten’, zet Nele 25 inspirerende manieren op een rij waar je onmiddellijk samen met je kind mee aan de slag kunt. Want een kind kan soms heel druk zijn. Druk in het gedrag of druk in het hoofd, door veel gedachten en gevoelens.

Nele focust op de talenten en krachtbronnen van je kind, want elk kind is uniek en vraagt op een eigen manier om rust, structuur en duidelijkheid. Aan de hand van concrete handvatten kan je zo het zelfvertrouwen van je kind op een speelse manier versterken. Zo creëer je voor je kind een veilige haven die zekerheid en vertrouwen biedt.

Tijdens een interactief webinar op maandag 31 mei vertelt ze alles over hoe je de sprankel in je gezin kan brengen.

Inschrijven is gratis.

Meer weten? Zie www.lannoo.be/rust of www.sprankelcoaching.be/rust

De Ganseman, N. (2020). Rust. 25 manieren om de drukte in je gezin te verzachten. Tielt: Lannoo.